petek, marec 25, 2005

Stripovska delavnica v Zagrebu – za vse nadebudne pisce ter risarje.

Knjižni klub Booksa v Zagrebu (Martićeva 14d) prireja v maju in juniju delavnice stripa (risanje in scenarij) pod budnim očesom G. Darka Macana (težkokategorni stripovski scenarist, ki ima za seboj Star Wars, Grendel (Z Biukovićem), Hellblazer (Ashes & Honey),...) in risarja Frana Petrusa. Za udeležbo se bo potrebno malo bolj potruditi – spišite kratek scenarij oz. štorijo, naštejte nekaj stripovskih avtorjev, katerih stil pisanja vam je blizu in, ko bo 'selekcija' za vami, pljunete še nekaj kun.

Poleg omenjene delavnice bodo potekale še delavnice kreativnega pisanja proze (Zoran Ferić), poezije (Faruk Šehić) in scenaristična delavnice 'palunko'. Prijave in info tukaj ali pa po telefonu: (+387)01 4616124

Rok prijave: 9.april '04

Upam, da se vidimo s čimbolj nabritimi idejami ;)


"Na hitro..."
Update sledi v kratkem, ko si uredim nekatere zadeve. Recenzije, ki sledijo:
Craig Thompson – Blankets (brez slabe vesti si to 500+ stransko črno-belo tankočutno avtobiografsko pripoved omislite) – V konzorciju vas obere za sedem tisočakov plus drobiž. Vsekakor vredno. Za isto ceno na polici sameva še Heavy Liquid Paul Popa, pravtako vreden vašega $. Recenzija ne uide. Tu je še Zoranov tekst o Paul Pope-u.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

potrebo, da preverijo:)